De beste cryptocurrencies van 2022

Ondanks een paar flinke dalingen van de cryptomarkt in 2021 was het toch een goed jaar. De meeste coins zijn naar verhouding van het begin van 2021 flink gestegen. Ook 2022 lijkt een veelbelovend jaar te worden voor de cryptomarkt. Dit komt mede door de stijgende vraag naar verschillende altcoins. Daarnaast wordt het steeds makkelijker voor mensen om toegang te krijgen tot de cryptomarkt. Daarom hebben wij een top 5 gemaakt van coins waarvan wij denken dat ze dit jaar flink zullen stijgen.

Read more »

Wat is Blockchain en hoe werkt het?

Blockchain is een revolutionaire techniek die door velen beschouwd wordt als één van de belangrijkste technologische vernieuwingen na het internet. Hoewel cryptocurrency momenteel het meest populaire gebruik voor Blockchain is, biedt de technologie het potentieel om voor vele andere toepassingen gebruikt te worden. In dit artikel leggen wij uit wat Blockchain is en hoe het werkt.

Read more »

Cryptocurrency: Verschillende handelsstrategieën

Handelen in cryptocurrency is een activiteit met een hoog risico, maar ook hoge potentiële beloningen. Benieuwd naar welke cryptocurrency handelsstrategie het meeste bij jou past? In dit artikel bespreken wij de drie meest gebruikte cryptocurrency handelsstrategieën.

Read more »

Wat zijn NFT’s en wat kan je ermee?

Sinds begin dit jaar is er een nieuwe hype ontstaan in de cryptowereld, namelijk de komstvan NFT’s. In dit artikel legt dejongebeleggerij.nl (Instagram: @dejongebeleggerij) je uit wat het zijn, welke waarde ze hebben en waar je ze kan kopen. Na het lezen van dit artikel zullen al deze onderwerpen duidelijk voor je zijn en kun je eventueel zelf aan de slag met het handelen in NFT's.

Read more »

Beginnen met cryptocurrency: Zo moet je het doen!

Wil jij beginnen met het investeren in Cryptocurrency maar weet jij niet hoe? Lees dan dit artikel waarin er wordt uitgelegd hoe iedereen kan beginnen en hoe je fouten kan voorkomen. Dit artikel is geschreven door het Instagram account @ganubeleggen.nl. Wegens zijn brede kennis hebben wij gevraagd of hij voor jullie een stappenplan kon maken. Mis het artikel niet en start vandaag nog!

Read more »

Cryptocurrency veilig opslaan bij BlockFi

De laatste tijd zijn er een aantal twijfels over platformen zoals Binance over de veiligheid van je crypto wallet. Daarom hebben wij gezocht naar alternatieven. BlockFi biedt deze veiligheid en geeft ook nog eens tot 5% rente over de waarde van je crypto wallet die je op dit platform zet. Een win- winsituatie dus. Heeft dit je interesse gewekt lees dan verder en kom alles te weten over BlockFi.

Read more »