Cryptocurrency veilig opslaan bij BlockFi

Published on 14 September 2021 at 16:04

De laatste tijd zijn er een aantal twijfels over platformen zoals Binance over de veiligheid van je crypto wallet. Daarom hebben wij gezocht naar alternatieven. BlockFi biedt deze veiligheid en geeft ook nog eens tot 5% rente over de waarde van je crypto wallet die je op dit platform zet. Een win- winsituatie dus. Heeft dit je interesse gewekt lees dan verder en kom alles te weten over BlockFi.

Cryptocurrency veilig opslaan bij Blockfi

Wat is BlockFi?

Zac Prince en Flori Marquez hebben in 2017 een bedrijf genaamd BlockFi opgericht. Het doel van het bedrijf was om kredietdiensten aan markten met beperkte toegang te verlenen. BlockFi is de enige onafhankelijke geldschieter met steun van grote investeerders. Denk hierbij aan Valar Ventures, Coinbase Ventures, Galaxy Digital en nog veel meer. Het team achter dit bedrijf bestaat uit professionals die gespecialiseerd zijn op het gebied van financiële diensten. Ze hebben kantoren die gevestigd zijn in New York, New Jersey, Argentinië en Polen.

 

Waarom BlockFi?

Zoals eerder benoemd is BlockFi een onafhankelijke geldschieter en wordt het gesteund door grote bedrijven. Dit zorgt ervoor dat ze een solide basis hebben. Zelf heb ik mijn crypto overgezet naar BlockFi omdat ik mijn twijfels over Binance had. Gedurende het proces kwam ik er achter dat BlockFi ook nog eens 4.5% rente betaalt over de waarde van je bitcoins.  Dat is mooi meegenomen als je het mij vraagt. De rente die je krijgt verschilt per coin. Verder is het platform heel overzichtelijk en is het super makkelijk om je crypto over te zetten. Dit is namelijk in een paar minuten gebeurt.

 

Hoe zet je geld over?

Om te beginnen moet je een account aanmaken op BlockFi. Als je dit via deze link doet krijgen we beide 10$ gratis (mits het bedrag minimaal 100$ is en het 30 dagen op je account blijft staan) Dit zou dus een gratis 10% zijn.

Zodra dit gelukt is en je ingelogd bent op BlockFi dien je op ‘Fund’ te klikken. Kies de cryptocurrency die jij over wilt zetten. Vervolgens komt er een QR code te staan en een link. Zorg dat je deze link goed kopieert want dat is het adres waar je dadelijk je crypto naartoe stuurt.

Ga vervolgens naar het platform waar jij gebruik van maakt om crypto te handelen en klik op je wallet. Ga vervolgens naar withdraw en selecteer de cryptocurrency die jij over wilt zetten. plak vervolgens de link die we zojuist gekopieerd hebben bij ‘adres’. Als je zeker weet dat alles klopt kun je het bevestigen en wordt je crypto overgezet naar BlockFi. Dit kan een paar minuten duren dus schrik hier niet van.

 

Eigen ervaring

Zelf ben ik heel tevreden over BlockFi ze hebben een goede actie voor nieuwkomers. Verder is het platform heel overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Ik heb er een prettig gevoel bij dat mijn crypto veilig wordt gehouden op BlockFi. Daarnaast kun je zien hoeveel rente je opgebouwd hebt. Deze wordt vervolgens maandelijks uitbetaald.

 

Risico’s

Het is ook mogelijk om een lening af te sluiten op BlockFi. Echter ben ik geen voorstander van het lenen van geld om het vervolgens weer te investeren. Daarom wil ik jullie ook waarschuwen dat je alleen moet beleggen met geld wat je ‘over’ hebt of wat je de komende periode niet nodig zult hebben.

Add comment

Comments

There are no comments yet.