Starten met beleggen

Bent u nieuw en vastberaden om te starten met beleggen, dan kunt u op deze pagina een aantal brokers vinden die nieuwe leden een welkomstbonus geven. Om het zo makkelijk mogelijk te maken voor u hebben we deze brokers op een rijtje gezet. U hoeft nu alleen nog te kiezen welke broker het beste bij u past. 

De welkomstbonussen werken vaak alleen als u een uitnodiging krijgt van iemand die zelf al belegd bij deze broker. Daarom is het belangrijk dat je een account aanmaakt via deze pagina. U zal worden doorverwezen naar de officiële pagina van de betreffende broker waar u vervolgens veilig een account aan kan maken. De welkomstbonussen variëren per broker en kunnen gratis aandelen, gratis service kosten of een bepaald bedrag zijn. 

BUX Zero

BUX is een broker die vele van jullie al kennen. Dit platform is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Om op dit razend snelle tempo te blijven groeien krijgt iedereen die via deze link een account aanmaakt bij BUX Zero een gratis aandeel, die tussen de 10 en 200 dollar waard is. Om van deze actie gebruik te maken dient u €5 op uw BUX rekening te zetten. Klik hier voor meer info

Blockfi

Blockfi is een broker waar u in cryptocurrency kan handelen. U krijgt standaard tussen de 3% en 5% rente over het bedrag dat u heeft geinvesteerd in crypto. Daarnaast krijgt u een 40$ welkomstbonus als u 100$ investeert en de waarde van uw portofolio 30 dagen lang boven de 100$ blijft. Daarom raden wij aan om tussen de 150 en 200 dollar te investeren zodat u vrijwel zeker bent van de welkomstbonus.

Gebruik code: 3242924f

Klik hier voor meer info

Bitvavo

Bitvavo is de grootste cryptocurrency exchange van Nederland. De exchange dankt haar populariteit aan haar lage kosten en gebruiksvriendelijkheid. Bitvavo biedt meer dan 150 digitale valuta aan en maakt gebruik van acht verschillende betaalmethodes, waaronder iDeal en SEPA. Met de link hieronder kunt u gratis een account aanmaken op Bitvavo en hoeft u de eerste week over de eerste €1.000 geen handelskosten te betalen.